www.mamboteam.com
ИРИДИА ООД Advertisement
Начало Партньори Chicago Pneumatic
Saturday, 25 May 2024
 
 
Chicago Pneumatic - пневматични инструменти, винтови компресори, индустриално оборудване Print E-mail

Image

Chicago Pneumatic - инструменти за автомобилни сервизи:

Chicago Pneumatic проектира, произвежда и разпространява пълна гама от механични инструменти и аксесоари за автомобилния сервизен отрасъл. Основана през 1901 г., компанията винаги е предлагала класически любими инструменти, които са работните коне в повечето сервизи. СР е в продължаващ процес на непрекъснати нововъведения и продължава да предлага на клиентите нови подобрени модели, отразяващи най-доброто мислене и дизайн на пазара.
Инструментите Chicago Pneumatic са направени за сериозна работа. Те Ви помагат да си свършите работата качествено и в срок. Инструменти, който са здрави, мощни и сигурни  така, че да можете да работите по-бързо и по-ефективно. Вашата производителност е нашата крайна цел .
По-голям въртящ момент, по-високи обороти, понижени вибрации, по-малко тегло, по-добър контрол и максимум гъвкавост. Всичко това направено здраво. Инструменти, направени по традицията на Chicago Pneumatic от 1901г.

Пневматични ударни гайковерти ( гайковърти ):
Знаем, че добрият удар може да бъде най-важният инструмент в работилницата, затова сме се потрудили да ви предложим най-доброто. Най-доброто нововъведение с патентованата турбо двигателна система СР и патентовани съединителни механизми, като нашите нови SpringHammer, предлагащи безупречна работа и изключителна издръжливост. Най-доброто разнообразие, чрез предлагане на богат избор за всеки тип приложение. Всичко това с мощност, скорост и комфорт. Най-накрая Вашите  най-трудни работни задачи си намериха майстора.

Акумулаторни инструменти:
Новата линия на СР от акумулаторни инструменти с голям въртящ момент притежават скоростта, мощността и издръжливостта от която се нуждаете за да свършите Вашата работа. Тези инструменти са с най-високите в класа си амперчасове, за най-продължително захранване и са проектирани за удобство при работа, комфорт и лесна употреба. Те са идеални за ремонт на малки двигатели или общи автомобилни ремонти.

Пневматични тресчотки:
С гордост представяме нашата последна иновация в пневматичните тресчотки - TriSpring неплъзгаща се глава, която на практика изключва приплъзване, като също намалява възможността за нагряване, дори и при дълга работа. Предлагаме богат избор от тресчотки за всяка задача, всяка от тях с ергономичен дизайн, висока мощност, ниско тегло и компактен размер за лесен достъп да неудобни места.

Пневматични шлифоващи, полиращи и режещи инструменти:
Шлифовъчната работа предлага много предизвикателства, а ние имаме пълна гама от лентово-шлифовъчни машини ( лентов шлайф ), минишлайфове, ъглошлайфове ( флексове ), орбитално-ексцентрични шлайфове, рифеловъчни машини ( гумопочиствачи ) и полиращи машини ( полировачи ) за всякъкво приложение от премахване на тежки материали до финно полиране. Новите ръчни орбитално-ексцентрични шлайфове с централен или собствен вакуум, заедно със специални прахосмукачки помагат за запазването на безпрашна среда. 
Предлагаме и разнообразна гама от режещи и шлифовъчни пневматични инструменти за всякъква работа - от гърнета и ауспуси до рязане на листове метал, заглаждане и смесване. Всяка от тях е проектирана ергономично за комфорт, добър контрол по време на работа и лесна употреба.

Пневматични бормашини:
Разширихме нашата гама от висококачествени пневматични бормашини с патронници, проектирани да устояват на износване. Направени удобни, с компактен размер, малко тегло и ергономичен дизайн. Достатъчно здрави, за прецизно пробиване, финно шлифоване, райбероване и изрязване на отвори. Реверсивни или нереверсивни.

Пневматични чукове:
Пневматичните чукове ( къртачи ) трябва да вършат някои от най-тежките работи в сервиза. Пневматичните чукове на СР са проектирани за рязане, перфориране, отсичане и стъргане. Независимо дали е сваляне на ауспуси, тенекеджииска работа по карусерията, набиване на втулки, чистене на ръжда, рязане или външна работа, нашата уникална комбинация от мощност и контрол се справя със задачата.

Пневматични отверки ( винтонавивачи ):
Предлагаме пълна гама от пневматични отверки за общи ремонти и работилници с разнообразие от видове скорости, захвати и настройки на въртящия момент за справяне с най-трудните задачи.

Пневматични хидравлични нитачки:
Нашите пневмохидравлични нитачки са проектирани за ефикасност, маневреност, бърза и лесна работа.

ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЯ
Продуктите автомобилни сервизни инструменти ("Продуктите") на компанията за инструменти Chicago Pneumatic ("СР") са в гаранция за дефекти в материалите и изработката за период от една година от датата на покупка.
тази гаранция важи само за Продукти, закупени нови от СР или техни оторизирани дистрибутори. разбира се, тази гаранция не важи за Продукти, с които е злоупотребявано, били са променяни или ремонтирани от някого, различен от СР или техните Оторизирани сервизни представители.
Ако продукт на СР се окаже с дефектен материал или изработка до една година след покупката, върнете го в който и да е Оторизиран сервизен център за инструменти СР, с предплатен транспорт, прилагайки Вашето име и адрес, подходящо доказателство за датата на покупка и кратко описание на дефекта. По свое усмотрение СР ще ремонтира или замени дефектните продукти безплатно. Ремонтите или замените са гарантирани, както е описано по-горе, за остатъка от оригиналния гаранционен период. Единствената отговорност на СР и Вашето изключително възмездие в тази Гаранция се ограничава да ремонт или замяна на дефектния Продукт.
ПО-ГОРНАТА ГАРАНЦИЯ Е ОГРАНИЧНА И ЗАМЕСТВА ВСИЧКИ ДРУГИ ГАРАНЦИИ ИЛИ УСЛОВИЯ, ПИСМЕНИ ИЛИ УСТНИ, ИЗРИЧНИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ИЛИ УСЛОВИЯ, ИЛИ ТЪРГОВСКИ ВИД, ИЛИ ГОДНОСТ ЗА КОНКРЕТНА ЦЕЛ, КАТО ВСИЧКИ ТЕ СЕ ОТХВЪРЛЯТ С НАСТОЯЩОТО, НЕ СЕ НОСЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИНЦИДЕНТНИ, КОСВЕНИ ИЛИ СПЕЦИАЛНИ ЩЕТИ ИЛИ ВСЯКЪКВИ ДРУГИ ЩЕТИ, РАЗНОСКИ ИЛИ РАЗХОДИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ САМО НА РАЗХОДИТЕ ИЛИ РАЗНОСКИТЕ ЗА ЗАМЯНА ИЛИ РЕМОНТ.
Използвайте само одобрени части. Всяка повреда или неизправност, причинена от използването на неодобрени части, не се покрва от Гаранцията.

Bulgarian 8940166195
CPVS каталог, 2007
 Авторски права 2007
Chicago Pneumatic USA

 
 
Top! Top!