www.mamboteam.com
ИРИДИА ООД Advertisement
Начало Партньори METAL WORK
Saturday, 22 January 2022
 
 
Metal Work - пневматични компоненти Print E-mail

 Image

   Фирма METAL WORK S.p.A. е основана през 1967 в Италия и започва като малка работилница за производство на фитинги за сгъстен въздух.  От тогава компанията постепенно разширява своята структура и продуктовата гама, за да стане лидер на пазара, специализиран в производство на пневматични компоненти.  Продуктовата гама в момента е разделена в пет направления: цилиндри, разпределители, пневмоподготовка, фитинги и задвижвания, и е събрана в КАТАЛОГ с повече от 700 страници.

  Във фабриката в Кончесио, Бреша сега работи персонал от 400 човека, а в италианската и международна търговска мрежа - повече от 450 служители.

  През 1992 година Metal Work придобива сертификат ISO 9001,  а през 2000 година - ISO 14001.

  Фирма Иридиа ООД  предлага пълна гама от ПНЕВМО-ПОДГОТВЯЩИ ГРУПИ И ЕЛЕМЕНТИ за подготовка на сгъстен въздух на METAL WORK S.p.A. - серия New deal, отличаващи се с висока надеждност и много добри технически характеристики с гарантирано доказана технология. Цялата серия е с изключително качество и е предназначена за високо натоварване и непрекъсната експлоатация. Тези групи са създадени за използване при налягане до 18 bar и в приложения, където температурата и средата са екстремни.

  Фирма Иридиа ООД има РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ в редица предприятия, автосервизни и гумодемонтажни центрове в цялата страна, където монтираните компоненти на METAL WORK S.p.A. работят безупречно и безотказно.

 
 
Top! Top!